قوانین و مقررات

1. حضور دانش آموزان راس ساعت 7:45 در مدرسه و برنامه صبحگاهی الزامی است.
  2. ورود دانش آموز به کلاس بعد از معلم تاخیر محسوب شده و مجاز نمی باشد.
  3. غیبت دانش آموز فقط با گواهی پزشک مجاز می باشد . لطفا از مسافرت در طول سال تحصیلی خودداری فرمائید.
  4. دانش آموز لوازم تحریر مورد نیاز ( مداد ، پاک کن ، تراش مخزن دار ، خودکار در دو رنگ ، قیچی ، دفترچه یادداشت ، چسب ماتیکی، خط کش ژله ای ، مدادرنگی ) را حتما همراه داشته باشد.
  5. آماده سازی وسایل مورد نیاز برای انجام آزمایشات علوم ضروری است و دانش آموز باید آنها را همراه داشته باشد.
  6. انجام تکالیف خواسته شده توسط دانش آموز و تحویل آن در روز بعد الزامی است.
  7. آوردن هرگونه وسایل اضافه ، لوازم تحریر فانتزی ،خودکار های رنگی ، جامدادی فلزی و ... در مدرسه ممنوع می باشد.
  8. کتاب های دانش آموزان فنر یا منگنه شود و نام و نام خانوادگی دانش آموز بر روی کتاب ها با خط خوانا نوشته شود.
  9. تمامی لوازم تحریر دانش آموز دارای برچسب نام و نام خانوادگی باشد.
  10. دفاتر دارای جلد و خط کشی و نام و نام خانوادگی باشد.
  11. پوشه دکمه دار برای نگهداری برگه های تکلیف ، پیک ها و ارزشیابی در منزل آماده شود.
  12. برنامه درسی هر روز ، حتما شب قبل توسط خود دانش آموز آماده شود و سپس توسط والدین کنترل گردد، همراه داشتن کتاب ها و دفاتر طبق برنامه الزامی است.
  13. دانش آموز تغذیه سالم و بهداشتی از جمله (لقمه ، میوه ، مغزها ) را حتما هر روز همراه داشته باشد.
  14. پاکیزگی و کوتاهی موی سر و ناخن هر هفته ، صبح روزهای شنبه توسط معاون چک می شود .
  15. چنانچه دانش آموز به بیماری خاصی مبتلا است و یا داروئی مصرف می کند حتما کادر مدرسه را مطلع فرمائید.
  16. آموزگاران هنگام خروج از مدرسه پاسخگوی شما اولیای گرامی نمی باشند لذا در ساعات تعیین شده توسط مدرسه برای پرسش سوالات خود مراجعه فرمائید.
  17. دانش آموز هر روز با فرم مدرسه و با ظاهری آراسته در کلاس حضور داشته باشد.
  18. دانش آموز وظیفه دارد رفتاری شایسته با همکلاسی ها و کادر مدرسه داشته باشد.
  19. دانش آموز باید همیشه لیوان و دستمال شخصی همراه داشته باشد.
  20. برگه های تکلیف و دفتر رابط که بازخورد ولی دارند حتما باید توسط والدین رسیدگی و امضاء شود .
  21. در صورت غیبت دانش آموز ، حتما تکالیف همان روز از کانال کلاس گرفته و انجام شود.
  22. اولیاء گرامی لطفا در جلسات آموزش خانواده ، جلسات آموزش کلاسی ، جلسات پایان هر ماه (تحویل کارنامه ) راس ساعت حضور داشته باشید و از تجمع پشت درب کلاس خودداری فرمائید.
  23. ولی گرامی پس از دریافت هر نامه از مدرسه توسط فرزندتان ، جواب آن را روز بعد تحویل دفتر دبستان نمائید.
  24. دانش آموزان عزیز لطفا در حفظ و نگهداری اموال مدرسه کوشا باشید و در صورت بروز خسارت ، نسبت به پرداخت هزینه آن اقدام نمائید.
  25. پرداخت هزینه ثبت نام در سه قسط می باشد و باید چک های شهریه در روز ثبت نام تحویل مدرسه گردد.

تابلو اعلانات

سخن بزرگان

اگر می خواهید خوشبخت باشید

زندگی را به یک هدف گره بزنید