سازه های ماکارونی برای کودکان

بیاییم مفهوم اشکال هندسی سه بعدی، مفهوم نیرو و مقاومت اشیا را با ساختن سازه های ماکارونی به بچه ها یاد بدهیم:
این نوشته به همه دانشمندان کوچک تقدیم می شود.
مواد لازم برای ساخت و آزمایش سازه های ماکارونی
ماکارونی رشته ای ضخیم یا خلال دندان برای اعضای سازه
خوراکی های ژله ای مثل پاستیل یا مارشمالو / خمیر بازی / گل سفالگری برای متصل کردن اعضا
مانند عکس های زیر زشته های ماکارونی را به طول های مورد نیاز بریده و با استفاده از پاستیل / گل سفال یا خمیر بازی به هم متصل کنید.
توضیح : سازه های ماکارونی در انواع مختلفی ساخته می شوند که سطح ارائه شده در این نوشته ویژه کودکان است. به زودی انواع دیگر و پیشرفته تر سازه های ماکارونی را به شما عزیزان آموزش خواهیم داد.

آزمایش مقاومت سازه ماکارونی:
نکته مهم : در اثر آزمایش امکان دارد سازه ماکارونی بشکند یا ترک بخورد، پس قبل از آزمایش مطمئن شوید کودک با انجام آزمایش موافق است در غیز این صورت مرحله آزمایش را حذف نمایید.
برای تست میزان باربری و مقاومت مکانیکی سازه ماکارونی، مانند عکس زیر از یک بشقاب آلومینیومی و نخهای محکم استفاده نمایید. نخ ها را به نقاط مختلف سازه و با فاصله مساوی وصل کنید و ذره ذره در داخل بشقاب بار بگذارید تا ببینید میزان تحمل سازه ماکارونی تان چه قدر است. وقتی سازه شروع به تغغیر شکل می کند، میزان بار نزدیک آستانه تحمل آن است و اگر بار را اضافه نمایید می شکند.
علم برای کودکان انجام این آزمایش و ساخت سازه های ماکارونی را به بچه هایی که دوست دارند در آینده مهندس بشوند، توصیه می کنیم!

تابلو اعلانات

سخن بزرگان

اگر می خواهید خوشبخت باشید

زندگی را به یک هدف گره بزنید